5P PÅ 2 MATCHER

I lördags så var det är as under hållande match allt från självmål till hårda avslut.
PERIOD:1 Skellefteå kommer ut klart bäst har många chanser men får inte dit puckarna.7min in perioden så skulle
Allavara passa pucken förbi målgården men Joakim Eriksson styr in den själv sen så händer de inte så mycke  förrän Skellefteå drar på sig en tvåa och i samma pp så utökar Frölunda sin ledning och trodde jag matchen var körd med inte de
PERIOD:2 Skellefteå kommer ut som ett mästar lag spelar enkelt och de leder till en redusering genom Oskar Möller som styr in Styrmans skott med byxan sen så har inte Frölunda mycke å komma med Skellefteå tar över hela matchen å de leder även till en kviterning som signeras Niklas Burström som trycker im pucken i mål sen så byter man puck med varandra inget riktigt skön spel
PERIOD:3 Skellefteå äger fortfarande matchen spelar enkelt osv och det leder till en ledning i matchen frölunda tappar pucke i ett anfall Möller och Holloway kommer två mot en Möller gör en liten passnings fint och klipper till Frölunda hade några halvchanser men spelar inte så bra men 18:20 in matchen så kvitear Frölunda pucken studsar hit å dit inanna den går ut till pebben axelsson å har öppet mål då missar han inte å de går te förläning
PERIOD:4 I den så häder inget i chans väg men de som väcker liv när skogs blir tacklad in i målet med huvudet för å blir liggade men igen fara med skogs men tycker nästan att Frölunda spelaren skulle haft en tvåa men de här kalaset går te straffar
STAFFARNA: Frölunda börja men Jocke eriksson är  säker på den staffen sen när de är Skellefteå tur så får Oscar Lindberg chansen hans puck dansar på mål linjen men går inte in Frölunda gör en till dålig straff enligt mig Jocke räddar den näste man som ska slå en straff är luleå dödaren(Erik Forsell)och han sätter den kyligt med säker straff och då har jocke chans å ta hem sergern åt skellefteå och de gör han pga att frölunda spelaren gör dålig straff men skellefteå tar hem bonus poängen
och en till rolig grej var att på måndagen så krossar vi LHC med 3-6 på borta plan gjorde tre i pp å 1 bp å två i spel fem mot fem å spelar man så kommer grogo trollen(Luleå) få pisk

HEEEEEEEEJ!!!!!

hej allt hockey älskande folk.Nu är de snart är hemma match igen.Den gång ställs våra svart gula hjältar mot Frölunda.
Börjar med gästerna Fröunda:.Dom har spelat magisk gockey tycker jag.Dom spelar enkelt dom har en riktig jävla köttmur i mår i sin dansk.Men annars stabilt lag som kan slå alla lag.Skulle kunna säga dom kan lika väl går ur sin formkurva å funkar inte laget som de gjort nu kommer de går dåligt.Men hur ska dom slå ett skellefteå imorgon då jo förde första få hål Joakim Eriksson.Spela bra försvar ge inte skellefteå nått grattis då vinner dom.
Nu till hemma laget:Dom får inte igång spelet asså med de här spelet kommer dom åka i kvarten iår tyvär.Men hur ska dom slå frölunda då...........Jo anfall som aldrig förr störa den danska köttmuren så man får han urbalans så han inte kan koncentrea sig.Powerplay måste funka och backspelaet måste verkligen funka allt måste funka inga billiga misstag.Så vinner man mot ett starkt Frölunda
Tre spelare som blir viktiga i matchen(båda lagen)
1. Den danska köttmuren(fredrik andersen)
2.Jocke Eriksson
3.dommaren(ingen spelare) kommer bli viktig för att inte matchen ska dö som den brukar Frölundas Danska köttmur(fredrik andersen)

uppehåll

hej hockey älskare ja nu är de landslagsuppehåll.Men de kommer å komma en gästbloggare underhelgen tror jag som ska skriva om en grej hemllig än så länge.Men än så läge har Skelfteå spelat bra hoppas de håller i sig men återkommer efter uppehållet.Men håll koll efter i lägget från gästbloggaren:D.

De var mål de var mål!!!!!!!!!!

hej hockey älskare jag har idag bevittnat en rolig hockey match med mycke kännslor från spelar å publik.Vi tar de från ner släpp växjö börjar i högt tempo skjuter mer gör allt mer rätt nästan dom gör oxå 0-1 genom Brad Moran.Men växjö släpper in aik i matchen mer å mer så blir de en dubbel utvsinig och då smäller de Bellamare kviterar tar ner pucken med handen å sätter den mellan benen på Asenfelth.Iggulden dra på sig en utvisnig då trycker aik på nära ett ledninges mål första slut. I andra så tar Aik i takt pinnen spelar bättre gör allt bättre än Växjö.En bit in i perioden så bra Moustonen på sig en utvisning men han hinner inte sitta där förän han får sälskap av Martin Lundberg.Växjö har 5 mot 3 och då tar Växjö ledningen Liam Reddox Aik spelar fortfarande bättre än växjö å de leder till att iggulden får sitta på bot bänken igen och då kliver han fram igen bellamare kviterar på nytt igen sen händer de inte så mycke mer Aik gör en  bra period bästa på länge.I tredje blir de ett ställings krig inga riktigt heta chanser tyvär men ändå rolig hockey men de blir förläning. förläningen är Aiks dom skapar de hetaste läget å de blev mål men så ska växjö klaga så dom ringer dom pratar en långstund å till slut så kommer han å dömer bört målet asså Thomas andersson å måldomaren starta en ny kariär snälla pucken är inne så långt inne oxå fattar inte hur dom tänker till och med aik ser att den är inne men nu lämnar vi de och åter går till matchen de var i slutaet av fjärde perioden så de blev straffar å var de var inga bra straffar från växjö eller de var jocke som var bra å men oskars straff den var snygg :D :D :D :D å de var de avgörande straffen :) han var dagen dommare som visar de teknet :(

Skellefteå VS Växjö

Hej nu ska ni få veta mitt tips till matchen imorgon.De kommer bli en riktigt rolig match där jag sätter uppen så kallad stärn match Holloway VS iggulden å vem som vinner den får ni veta imorgon.Matchen kommer gå i ett rassande tempo är inte Aik säkrar bakot å har koll på Växjö importer så förlorar Aik. Aik är de bättre laget ska vinna mot alla dagar i veckan.Men då måste skelleftes powerplay funka måste vara efektiva där å även effektiva framåt i 5 mot 5.Jag tror på en stark 5-1 till Aik :D å joakim eriksson vinner målvakts kampen lätt :D
Northpower kommer äga stämmingen imorgon kommer hoppas å skrikas på västra imorgon de kommer göra att de blir tre poäng NP möter saik efter semifinalen mot luleå :D

Bud Holloway Oskar Möller

Här kommer ett inlägg om Bud Holloway å kompisen Oskar Möller. Dom har högförväntingar på sig men igen av dom har visat att dom har spelat NHL. Dom båda måste höja sig ett par snäpp å tyvär vet jag inte om Moustunen är de rätta centern mellan dom.Centern som ska vara mellan holloway å möller är hynning tycker jag för hynning jobbar till 100% varje byte men nu ska jag jämföra Möller å holloway
Oskar Möller: Av de jag har sett av Möller i år att han är en skridskostark forwarad kämpar bra vid sageren. Han gör gärna gör den extra dragningen iställe för å ta ett skott. Men han får ett starkt godkänt  av mig i början av säsongen kul att har börjat komma i gång.
Bud Hollowa: Av de jag har sett av Bud är att han inte gör den extra dragnigen utan han tar ett skott iställe. Han ger allt i varje byte han vill gärna skapa målchanser åt sin lagkamrater. Han har ett grymt bra slagskott han har en viktigroll som back i powerplay.
Bud har varit bättre än så länge        Möller måste höja sig   kommenter gärna mina inlägg :D :D

Hadelöv vs Eriksson Del 1

Den viktigaste spelaren är ju målvakten å skellefteå är frågan upp vem är bäst är de Eriksson eller hadelöv. å i de här inlägget ska jämföra båda målvakterna sen ska jag skriva vad tror den här frågan kommer sluta.
vi börjar med Andreas Hadelöv:hans räddningsprocent är 90,28 å släpper in 2,31 mål per match,Om jag säger såhär tycker jag hadelöv inte börjat bra de här säsongen om man jämför  med förra säsongen så har börja dåligare å han visar inte nån vilja Han sprider en osäker het på isen tex mot frölunda hemma så går ut å ger bort pucken å bjuder in frölunda i matchen.Hadelöv har släppt för enkla puckar förbi sig i år tyvär tar emot å säga de.I år har hadelöv en båsöppnare för mig:(
Joakim Eriksson: har 94.05 i räddnings procent å släpper in 1,48 mål per match. Eriksson har taget många steg i år han är en av elitseriens bästa målvakter han visar säkerhet på isen han minst två tre superräddingar per match. De kan verkligen få ett lag å höja sig några snäpp.Sen så kommer han gå långt i sin kärriär men Eriksson har verkligen tagit upp kampen i år
sammanfattning: så här tror jag anders forsberg måste välja en målvakt som han ska satsa på. joakim eriksson är de givna valet enligt mig. Sen måste hadelöv höja sin lägsta nivå ett pat snäpp så är de bara å om han inte gör de iannan jul så får hann de svårt å ta tillbaks sin plats till slut spelet tyyvär. fortsätting förljer han måste  höja sig för å klara konkuransen han har hjöt sig något många steg i år han är vår första målvakt

Timrå vs Skellefteå

hej tyvär så har jag inte sett matchen men ska försökar förklara match bilden av vad jag har hört från radion skellefteå började bästa å de gav utdelning bud holloway assiterade snyggt fram oskar möller å sen tar timrå över mer å mer å de gav en kvitering målet gjorde elisas granath å timrå behåller trycket ända till period 1 är slut å början av andra så behåller timrå trycket men skellefteå försvara sig bra å joakim eriksson står emot bra men skellefteå tar över mer å mer å till slut bor skellefteå i deras som men de blir 0-0 i andra perioden skellefteå måste spela boxplay i början av tredje men dom klara av de å när skellefteå får spela powerplay då smäller bud holloway ett slagskott å riddervall är chanslös men sen tar timrå över å försöker få in pucken men de går inte eriksson står i vägen å slut så tar timrå ut målvakten men slutar i ett skellefteå mål av fredrik hynning skellefteå som de låter från reporten på radio inte vinner helt rättvist men skellefteå är mer efektiva än timrå de är där dom vinner matchen å sen måste jag bara få citera timrås tränare efter derbyt mot modo så krokade hagos å jonte hedström så hagos fick en hjärnskaking å då sa perra vi har anmält jonte till diceplinnänmde för de var ju en tackling mot huvudet hahaha de var bara för kul bilden är från gamla stå plats