till älsklingen om Rasmus Edström

Hej idag ska jag skriva om en spelare som kanske inte spelar mest men han gör små saker som inte man ser som kan vara avgöraden. Jag tycker att Rasmus kommer in A-laget i varje match han spelar han har inte världens bästa skott men den killen kan åka skridskor. Han är en bra tvåvägsback han bra offensivt å deffensivt jag tycker han kan nötta skott i sommar för han kommer bli viktig i Powerplay nästa säsong. De är bara synd att bara att han e skadda just nu å kanske resten av säsongen hoppas inte han behövs i Pwerplay redan nu. Här älskling har du ett lilet inlägg om dig boiiiiiiiiii älskar dig min älskade josefin <3 <3

Seger smakar bra

Hej alla hockeytokiga människor idag har jag sett en underhållade hockeymatch. Vill bara plocka ut Skellefteås PP som jag tyckte höll ett mästarlags klass de var underbart å se utdelningen idag. Timrå hade inte mycke å komma med dom snackde till sig matchstraff helt onödigt. Men att domare i elitserien inte kan släppa ett slagsmål de är ju löjligt så de sjunger om skärping domarre.

4 POÄNGLÖAS MATCHER

Hej bloggen idag kommer ett längre inlägg. SAIK har mötte Färjestad,Växjö,Frölunda, Och senast nu Brynäs och alla matcher förutom Frölunda hemma visade dom vilja och försökte iaf anfalla men de gick inte mot Frölundas taktik som dom låna lite från Luleå. Just imorgon vill jag att SAIK ska visa vilja it gå ut som en jävla sopgäng som ska förberda sig för kval sig upp från div1. Alla spelar ska se ut som att spelar sista matchen i deras karriär vill att som ska visa den vilja dom har visat helat säsongen. Sen att publiken gör sitt allra bästa tycker att dom inte har visat de jag ger en stor applåd till dom som försöker hetsa upp klacken till max. Men de kommer mot gångar då inte äns hälften skriker en stor applåd till klackledarna och till northpower som helhet de är sveriges bästa klack. de var de jag ville säga kanske inte vart så långt ändå :)

Nu är de illa illa illa

Hej jag vill dela med av en bra grej i dagens match som slutade 3-1 te Brynäs. den ända jag vill prata om de är PP där visa den ända vilja dom hade ikväll. De som var bra i PP var att SAIK visade fan att dom hade nå skam i sig. Dom tar tillbaks puckar vinner när kamper och dom får utdelning. Men ändå så gör Brynäs 3-1. Det var de jag hade och säga hoppas ett MIRAKEL händer på måndag då timrå gästar SAIK.

Ska väl va positiv oxå inte lika arg längre

Hej igen jag ska ta några positiva grejer ur matchen. Jag gillar ändå inställningen Skellefteå har att försöka å försöka hela tiden de glädjerik ett hockeyhjärta. De är inte så lätt att skapa nått när Växjö spelar efter en försvarsplan som följd till punkt och pricka. Skellefteå fick ett psykologiskt viktigt mål med sig ändå att göra mål när de var jävla platt match de är viktigt för inställningen tack och godnatt :) bjud på en bild idag:) AIK VISA VILJA KO
IGEN OCH KROSSA FRÖLUNDA!!!!


Svenskhockey är mesigt

Hej jag är arg tänker inte bara ta upp två sitvsioner(vet inte hur de stavs). Svensk hockey är så jävla mesigt så de finns inte på världskartan de upp står ett "gruff" vid mål domaren tar båda spelarna. Men ändå så ska dom så jävliga och plocka båda. Sen med 19:59 på matchklockan så åker Lee Goren ut på en utvisning asså att äns orka ta den utvisningen finns inte heller på världskartan FYFAN säger jag bara. Sen efter slut singnal så blir Goren sur och visar kännslor startar ett "slagsmål" han blir riktigt förbandad och jag förstår han verkligen att bli utvisad med en sekund kvar.

Serilednigen!!

Hej alla hockeymänniskor imorgon börjar elitserien om igen. Skellefteå möter ett växjo i behov av poäng i steck striden. Hur ska skellefteå slå växjö utan att släppa onödiga mål. Skellefteå måste göra mål i PP får inte slå av på takten i matchen. Sen måste Anders forsberg börja spela Jock Eriksson lite mer nu eftersom han ska stå alla matcher i slutspelet om de inte händer nått. Men nu kommer punkterna jag har.
Fem punkter som Skellefteå ska följa så vinner dom
1. PP ÄR VIKTIGT!!!
2. Sen inte slappa på takten
3. Spela mer fysikst
4. Sen göra saker mer ordentligt
5. Dem här punkten kommer följa tills de är fullbordad HÅLLA SERILEDNINGEN SERIEN UT!!!!!!

Hej!

Hejsan hockey älsklar jag sitter just och taggar omstarten av elitserien. som kommer bli sjukt spänade både i toppen och i botten. Men som ska bli mest spännade är nog vilket lag som kommer följa med Timrå till kvalserien. Det står mellan Djurgården och Linnköping. ska säga vad som talar för att dom här lagen ska klara det.
Djurgården: Det som talar för att Djurgården ska klara det är deras fans det kanske låter konstigt men så är det. Järnkaminerna får inte svika sitt lag nu annars kommer inte Djurgården klara det. Om vi ska ta lite i deras spel är att weslau måste vara hel om dom klara att slippa spela kvalserien. Sen måste deras juniorer hålla får inte tappa dom heller.
Linnköping: De som talar för att dom ska klara det är att deras tjecker börja göra de och och måste man börja släppa på säckens försvars hockey och börja anfall, börja skjuta, börja göra skit mål de är vad Linköping ska göra
De lag jag tro som kommer fall på målsnöret är linnköpnig dom kommer inte klara det tyvär tveksamt om dom klarar kvalserien.

2 matcher i ett i lägg

Hej tisdags var de hockey här i Skellefteå. SAIK-FBK. De var en riktigt bra hockey match tycker jag de var slutspels karktär på den. Skellefteå börjar bäst de tar 52 sekunder sen så har Oskar Möller smällt dit den i PP. Sen så går de några minuter så smäller Jock Lindström in 2-0 i PP oxå sen tycker jag matchen dör där FBK är inte äns när även fast dom har ni min i PP
Sen idag var den inte äns en bra match ändå vinner Skellefteå med 2-0. Jag tycker matchen var nästan kass AIK IF bjuder inte upp till dans äns. De Skellefteå gör är väl att hålla ut å vinna match SKELLEFTEÅ SKÄRPING I 5 MOT 3 DÄR SKA DEN SITTA.

RSS 2.0