Bud Holloway

Hejsan nu tänkte jag säga vad jag tycker och tänker om Bud Holloway. Bud är en riktigt bra allround spelare eenligt mig han både bra framåt och bakåt. Han har verkligen tagit för sig i Skellefteå han är 4 i poängligan med sina 35 poäng tycker verkligen han har gjort de han är här för. Bud har ett mäktigt slagskott en av dom vassaree i elitserien. Han har oxå visat att kan spela med vilka som helst men han blev sneppet vassare när fick spela med Bellemare och Jocke Lindström. Men ibland vill Bud lite för mycket de kan bli en dragning eller en passning för mycket men han visar vilja han gör allt varje byte sånt ger energi till resten av laget. Enligt mig är han den bästa spelaren i elitserien tycker han har hållit jämnast form av alla spelare sen har visat med vilja han vill något varje match han vill verkligen vinna. I ett slut spel måste Bud vara en av dom ledande spelarna tillsammans med Jock Lindström, Jocke Eriksson, Oskar Möller, Tomas Skogs Bud måste kanske lägga i en växel till verkligen vara med och leda laget specielt i Powerplay som han varit under sässongen. Några punkter som jag gillar med Bud
1. Han visar vilja vill verkligen vinna
2. Han har ett jäkla bra tryck i skottet
3. Han har bra pucckontroll

Skellefteå måste hålla serieledningen!!!!!!!!!1

Hej jag är riktigt upprörd att Skellefteå INTE kan hålla en formtopp mer än 3-4 matcher. Skellefteå problem är att dom blir för bekväma efter ha vunnit 4 matcher så börjar dom släppa på tempot och börjar slarva väldigt mycke.
Jag vet inte varför dom gör det man kan inte gå ner sig för mycke. Men de positiva i de här är att dom som ska göra mål så tycker jag de har var hela sässongen.

Jock Eriksson

Hej alla glad hockeymänniskor idag kommer ett inlägg om Jocke Eriksson. Jag tycker persoonligen att Jocke har utveklas mer än Hadelöv gjort visst Hadelöv har ändrat sin stil från de gamla till de nya men inte från att den sämsta till den bästa på en sässong som Jocke har gjort. Den här sässongen så har Jocke varit den stabilaste målvakten i hela elitserien tycker jag. De Jocke har förbättrat är ju att inte vara den målvakten som alltid ska göra de snygga för det säkra. Han har bättre position i målet han har mycket bättre blick för spelet han kan läsa av det bättre än fjol. Men de jag är rädd för det är om han blir nervös när de kommer matcherna då verkligen gäller om blir en seriefinal i sista omgången mellan Skellefteå-Luleå. När Jocke spelade allsvenska så vara han lyssande i grudspelet som Leksand vann överlagset men när kvalserien kom då sjönk han och hela Leksand. Kan han spela lika bra i slutspelet som i grudserien då de verkligen gäller så spelar vi hem guldet Jocke Eriksson är en nyckelspelare. Mina punkter för att han ska lyckas hålla hela sultspelet och resten av grudserien
1. Att backarna hjälper han
2. att han är skadefri resten av sässongen
3. Att får stå mer än Hadelöv nu på våren
4. Att inte sjunker till slutspelet

Hålla serieledningen

Hej nu kommer ett inlägg om hur jag tro Skellefteå ska hålla seriledningen. Jag tro att måste spela på topp även mot lag som Timrå och dom som kämpar om slutspelsplats. Man får inte går på halv fart då det är livsfarligt för dom de sluta illa. Jag vill se att Skellefteå ger allt varje match inte gå halv fart. sen tycker jag att man ska börja välja lite på målvaktssidan jag tycker Jocke Eriksson är given 1. Vill gärna se att dom som leverar gör det i slutspelet med de har varit ett lite spöke för Skellefteå i slutspelen. Sen en grej till att inte publiken sviker de för FAN!!! vara minst 5000 varje slutspels match annars är underkänt.
Skellefteå vinner serien med dom här tre pukterna
1. Gå för fullt
2. Inga platt matcher mot botten lagen
3. Att publiken inte sviker

Crazy Resan till Timrå

Hej förlåt om jag inte har skrivit med har inte haft tid. Men jag har varit på en CRAZY BORTA RESA MED NP.
De var helt klart den roligaste resan jag har varit på. Vi invaderade först skandic i sundsvall och deras personal försökt få tyast på oss men de gick inte så bra. De var en i personalen som hade ett argument hon sa har ni inte en hel match ni kan skrika på. Men tillslut så vart vi tysta. sen for vi mot Eon arena vi ägde på läktaren från början till slut.
Men själv matchen avgjordes efter 59 sek när de stod 1-0 där var de kört för Timrå sen vart de inte bättre när SAIK gjorde 2-0.
Men SAIK vann bäde på läktaren och på isen.

Crazy hockey året börja bra :D

Mitt hockey år kan inte börja bättre först ett JVM-GULD!!!!!sen crazy Timrå resa. Men imorgon blir de viktigt för Aik
att vara med från börja inte tappa fokus för då smäller de. Tar ett exempel på hur viktigt de är med första målet i en match. Igår mötte SAIK ett annat kvalserielag Linköping där man inte alls spelade bra i första perioden mmen man gjorde första målet. De gjorde att SAIK kunde bygga på de och vinna matchen. De är det som SAIK måste göra för gör Timrå första målet/kvitternig så kommer de bli svårt och vinna. Men imorgon kommer de va som och spela på hemmaplan för SAIK North Power gör mega satsning fem bussasr fyra från skellhell en från huvudstaden så de kommer vara svart gult i eon arena imorgon:)

JVM!!!

Hej igår var det hockeynatt för min del. Det börja med Sverge-Finland de jag vill ha sagt från den matchen är att man aldrig ska ge upp.
Nästa match var lite roligare Kanada-Ryssland. Kanada var stor favoriter i form av hemma plan osv. Det jag vill ha sagt är att Kanada hade inte mycket hopp men så gör dom ett mål sen ramlar de bara in puckar men Ryssarna håller undan och vinner.

JVM-semifinal Sverige-Finland

Ikväll 22:45 på tv3 smäller det en JVM smifinal mellan Sverige-Finland. Den matchen ur min synvinkel är att stoppar man inte Mikael Granlund så vinner man inte den här matchen. Matchen kommer innehålla högt tempo från båda lagen inte minst från Sverige. Men hamnar Sverige i under läge kommer dom inte orka hämta upp de tro jag och är inte våra topp spelar på topp så spelar vi om bronset jag tippar 4-3 till Sverige.

RSS 2.0